Οι φωτογραφίες γάμου εί­­ναι στιγμές ευτυχίας που θέλουμε να παραμείνουν για μια ζωή ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη και την καρδιά μας!
Όταν αποφασίσετε να ενώσετε τις ζωές σας με τα δεσμά του γάμου έρχονται στο μυαλό σας οι ετοιμασίες όπως η εύρεση του νυφικού, της εκκλησίας, του κτήματος κ.ά.

Μια σημαντική ενέργεια είναι να βρείτε τον κατάλληλο φωτογράφο γάμου που θα απαθανατίσει με επαγγελματικό τρόπο όλες σας τις στιγμές με φωτογραφίες και βίντεο.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου σας είναι αυτά που θα βλέπετε στη συνέχεια της ζωής με τα παιδιά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε τη φωτογράφηση του γάμου σας με απόλυτη διακριτικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε από πελάτες μας, μας δίνουν δύναμη και χαρά για να γινόμαστε κάθε ημέρα και καλύτεροι. Δουλεύουμε με όρεξη και μεράκι για το κάθε project ξεχωριστά.
Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για το δικό σας γάμο.
Ο στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρον τον χώρο στον οποίο τελείται ο γάμος σας είτε στην εκκλησία είτε στην αίθουσα της δεξίωσης. Στην ιστοσελίδα μου μπορείτε να δείτε projects από φωτογραφίσεις γάμων που έγιναν ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να απαθανατίσουμε και τη δική σας μοναδική στιγμή! Καλέστε με ώστε να συζητήσουμε και για τη δική σας φωτογράφιση.

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής.

  • " Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την κάλυψη του γάμου μας! Η συνοχή και η ποιότητα του Γιώργου, ο επαγγελματισμός του τόσο στη φωτογράφιση πριν το γάμο, όπως επίσης και την ημέρα του γάμου μας, ήταν απλά εξαιρετική! Εγγυώμαι προσωπικά πως θα μείνετε άφωνοι από την ποιότητα της δουλειάς του για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας! "

  • giorgos-maria Τέλειες!!!καλυτερο φωτογράφο δεν θα μπορούσαμε να εχουμε!!!εκτος οτι εισαι άψογος στην δουλειά σου εισαι κ καταπληκτικός άνθρωπος κ να ξέρεις οτι περάσαμε super μαζι σου!!!εισαι μοναδικός,ανεπανάληπτος κ μακραν ο πιο τέλειος φωτογράφος ever!!! Σ´ευχαριστούμε για όλα...!!!
  • dora_dimitris Εκτός του ότι οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ (εξάλλου αυτό φαίνεται), μαζί σου νιώσαμε απίστευτα άνετα, γιατί έχεις το χάρισμα να μεταδίδεις ηρεμία κ σιγουριά μέσα στον χαμό της στιγμής! Γιώργο απλά είσαι απίθανος κ απολαύσαμε κάθε λεπτό!!! Χαιρόμαστε που ΕΣΥ ανέλαβες ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του γάμου μας, ένα κομμάτι που θα μας μείνει για πάντα!Να είσαι πάντα καλά κ να προσφέρεις στον κόσμο την τέχνη σου!!! Τα φιλιά μας κ ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα!!!

Επικοινωνήστε μαζί μου