Το πιο σημαντικό γεγονός μετά τη γέννηση του παιδιού σας είναι η βάπτισή του. Είναι η ημέρα που το παιδί σας θα αποκτήσει το όνομά του και όλοι οι καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι θα διασκεδάσουν για αυτό το χαρμόσυνο μυστήριο. Ο φωτογράφος βάπτισης είναι αυτός που θα μεταφέρει στο μέλλον όλα τα στιγμιότυπα της σημαντικής ημέρας στο παιδί σας μέσα από τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Εγω και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε να απαθανατίσουμε την φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού σας κυνηγώντας και την πιο μικρή πινελιά συναισθημάτων στην εκκλησία και στην δεξίωση, χαρίζοντάς σας φωτογραφίες και βίντεο που θα βλέπετε μετά από χρόνια.

Η διακριτικότητα, η υπευθυνότητα και η μετάδοση θετικής ενέργειας σε εσάς και τους προσκεκλημένους σας θα αποτελέσει σύμμαχο στην καλλιτεχνική άποψη των φωτογραφιών.

Στο portfolio μου μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από φωτογραφίσεις βαπτίσεων και θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να συζητήσουμε για την βάπτιση του δικού

σας παιδιού.

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής.

ΠΑΚΕΤΟ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

  • Φωτογράφιση στην Εκκλησία
  • Βιντεοσκόπιση στην Εκκλησία
  • 1 ψηφιακό άλμπουμ
  • Video Clip

700

ΔΕΞΙΩΣΗ
ΒΑΦΤΙΣΗΣ

+ 200

  • " Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την κάλυψη του γάμου μας! Η συνοχή και η ποιότητα του Γιώργου, ο επαγγελματισμός του τόσο στη φωτογράφιση πριν το γάμο, όπως επίσης και την ημέρα του γάμου μας, ήταν απλά εξαιρετική! Εγγυώμαι προσωπικά πως θα μείνετε άφωνοι από την ποιότητα της δουλειάς του για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας! "

  • giorgos-maria Τέλειες!!!καλυτερο φωτογράφο δεν θα μπορούσαμε να εχουμε!!!εκτος οτι εισαι άψογος στην δουλειά σου εισαι κ καταπληκτικός άνθρωπος κ να ξέρεις οτι περάσαμε super μαζι σου!!!εισαι μοναδικός,ανεπανάληπτος κ μακραν ο πιο τέλειος φωτογράφος ever!!! Σ´ευχαριστούμε για όλα...!!!
  • dora_dimitris Εκτός του ότι οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ (εξάλλου αυτό φαίνεται), μαζί σου νιώσαμε απίστευτα άνετα, γιατί έχεις το χάρισμα να μεταδίδεις ηρεμία κ σιγουριά μέσα στον χαμό της στιγμής! Γιώργο απλά είσαι απίθανος κ απολαύσαμε κάθε λεπτό!!! Χαιρόμαστε που ΕΣΥ ανέλαβες ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του γάμου μας, ένα κομμάτι που θα μας μείνει για πάντα!Να είσαι πάντα καλά κ να προσφέρεις στον κόσμο την τέχνη σου!!! Τα φιλιά μας κ ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα!!!

Επικοινωνήστε μαζί μου