Ειδικεύομαι στην φωτογράφιση γάμου – βάπτισης και πορτραίτων.

Χαίρομαι να ταξιδεύω στον προορισμό που επιθυμείτε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ώστε να αποτυπώσω τις καλύτερες στιγμές σας στην ιδανική για εσάς τοποθεσία.

Ενα εξίσου σημαντικό στοιχείο για εμένα στην φωτογραφία γάμου και βάπτισης, εκτός απο το σωστό κάδρο, τον φωτισμό και τις φόρμες, είναι το συναίσθημα.

Θα χαρώ να γνωριστούμε και να σχεδιάσουμε μαζί την φωτογράφισή σας.

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής.

  • " Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την κάλυψη του γάμου μας! Η συνοχή και η ποιότητα του Γιώργου, ο επαγγελματισμός του τόσο στη φωτογράφιση πριν το γάμο, όπως επίσης και την ημέρα του γάμου μας, ήταν απλά εξαιρετική! Εγγυώμαι προσωπικά πως θα μείνετε άφωνοι από την ποιότητα της δουλειάς του για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας! "

  • giorgos-maria Τέλειες!!!καλυτερο φωτογράφο δεν θα μπορούσαμε να εχουμε!!!εκτος οτι εισαι άψογος στην δουλειά σου εισαι κ καταπληκτικός άνθρωπος κ να ξέρεις οτι περάσαμε super μαζι σου!!!εισαι μοναδικός,ανεπανάληπτος κ μακραν ο πιο τέλειος φωτογράφος ever!!! Σ´ευχαριστούμε για όλα...!!!
  • dora_dimitris Εκτός του ότι οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ (εξάλλου αυτό φαίνεται), μαζί σου νιώσαμε απίστευτα άνετα, γιατί έχεις το χάρισμα να μεταδίδεις ηρεμία κ σιγουριά μέσα στον χαμό της στιγμής! Γιώργο απλά είσαι απίθανος κ απολαύσαμε κάθε λεπτό!!! Χαιρόμαστε που ΕΣΥ ανέλαβες ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του γάμου μας, ένα κομμάτι που θα μας μείνει για πάντα!Να είσαι πάντα καλά κ να προσφέρεις στον κόσμο την τέχνη σου!!! Τα φιλιά μας κ ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα!!!
  • tonia Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!δυσκο λα στέκεται κάποιος δίπλα σου Γιώργο Φασουλή!θερμα συγχαρητήρια για το μέγεθος που προσδιδεις στην τέχνη της φωτογραφίας!μπραβο!
  • melina Hμουνα σίγουρη ότι θα ήταν υπέροχες άλλα αυτό με ξεπερνάει!!!!Ευχαριστούμε πολύ! (ειδικά για τις επικίνδυνες αποστολές!!!!!! )
  • Όλες οι φωτογραφίες είναι απλά έργο τέχνης! Συγχαρητήρια για το υπέροχη δουλειά σε αυτόν τον υπέροχο γάμο!
  • Παιδία απίστευτη δουλεία, μας άρεσαν όλες οι φωτογραφίες παααααρα πολύ!!! Αποτυπώσατε καλλιτεχνικά, μοναδικά και πανέμορφα μια ημέρα ξεχωριστή που θα την δει σε λίγα χρόνια όταν μεγαλώσει.
  • Εύα Καρασάββα: Τι να πω? Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!!!!Φοβερή αποτύπωση των συναισθημάτων... ΜΠΡΑΒΟ!!! Σ ευχαριστούμε πολύ για το τέλειο αποτέλεσμα!!!…