Όταν η φωτογραφία αποτελεί πηγή έμπνευσης, εμπειρία και αναζήτηση ζωής, και ένα μοναδικά δημιουργικό τρόπο να εκφράζουμε συναισθήματα και καταστάσεις που μας ταξιδεύουν, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια μετά, ο φωτογράφος γάμου Γιώργος Φασουλής, υπόσχεται πως θα γίνει ο οδηγός σας στο μοναδικό αυτό ταξίδι! Με άπλετη δημιουργικότητα, απεριόριστη διάθεση για το άριστο οπτικά και αισθητικά αποτέλεσμα και τη δέσμευση για την πιο ευφάνταστη φωτογράφιση γάμου, φωτογράφιση βάπτισης ή το πιο ρεαλιστικό ή καλλιτεχνικό πορτραίτο που είχατε ποτέ, εμπιστευθείτε την μακροχρόνια εμπειρία του και ταξιδέψτε μαζί του σε έναν κόσμο εικόνων και συναισθημάτων!

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής.

  • " Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την κάλυψη του γάμου μας! Η συνοχή και η ποιότητα του Γιώργου, ο επαγγελματισμός του τόσο στη φωτογράφιση πριν το γάμο, όπως επίσης και την ημέρα του γάμου μας, ήταν απλά εξαιρετική! Εγγυώμαι προσωπικά πως θα μείνετε άφωνοι από την ποιότητα της δουλειάς του για τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας! "

  • giorgos-maria Τέλειες!!!καλυτερο φωτογράφο δεν θα μπορούσαμε να εχουμε!!!εκτος οτι εισαι άψογος στην δουλειά σου εισαι κ καταπληκτικός άνθρωπος κ να ξέρεις οτι περάσαμε super μαζι σου!!!εισαι μοναδικός,ανεπανάληπτος κ μακραν ο πιο τέλειος φωτογράφος ever!!! Σ´ευχαριστούμε για όλα...!!!
  • dora_dimitris Εκτός του ότι οι φωτογραφίες είναι ΤΕΛΕΙΕΣ (εξάλλου αυτό φαίνεται), μαζί σου νιώσαμε απίστευτα άνετα, γιατί έχεις το χάρισμα να μεταδίδεις ηρεμία κ σιγουριά μέσα στον χαμό της στιγμής! Γιώργο απλά είσαι απίθανος κ απολαύσαμε κάθε λεπτό!!! Χαιρόμαστε που ΕΣΥ ανέλαβες ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του γάμου μας, ένα κομμάτι που θα μας μείνει για πάντα!Να είσαι πάντα καλά κ να προσφέρεις στον κόσμο την τέχνη σου!!! Τα φιλιά μας κ ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα!!!
  • tonia Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!δυσκο λα στέκεται κάποιος δίπλα σου Γιώργο Φασουλή!θερμα συγχαρητήρια για το μέγεθος που προσδιδεις στην τέχνη της φωτογραφίας!μπραβο!
  • melina Hμουνα σίγουρη ότι θα ήταν υπέροχες άλλα αυτό με ξεπερνάει!!!!Ευχαριστούμε πολύ! (ειδικά για τις επικίνδυνες αποστολές!!!!!! )
  • Όλες οι φωτογραφίες είναι απλά έργο τέχνης! Συγχαρητήρια για το υπέροχη δουλειά σε αυτόν τον υπέροχο γάμο!
  • Παιδία απίστευτη δουλεία, μας άρεσαν όλες οι φωτογραφίες παααααρα πολύ!!! Αποτυπώσατε καλλιτεχνικά, μοναδικά και πανέμορφα μια ημέρα ξεχωριστή που θα την δει σε λίγα χρόνια όταν μεγαλώσει.
  • Εύα Καρασάββα: Τι να πω? Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!!!!Φοβερή αποτύπωση των συναισθημάτων... ΜΠΡΑΒΟ!!! Σ ευχαριστούμε πολύ για το τέλειο αποτέλεσμα!!!…